ΠΟΤΑ

kr

Κρασί

 

Το αμπέλι, από το οποίο προέρχεται το κρασί έχει σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους, προϊστορία πολλών εκατομμυρίων ετών. Απολιθωμένα κλήματα ηλικίας 60 εκατομμυρίων ετών αποτελούν την αρχαιότερη επιστημονική απόδειξη της ηλικίας της αμπέλου. Πριν ακόμα από την εποχή των παγετώνων ευδοκιμούσε στην πολική ζώνη…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Brandy

 

Τα ηδύποτα (λικέρ) και το μπράντι της εταιρείας μας παρασκευάζονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες που έχει να προσφέρει η Ελλάδα και το εξωτερικό και ξεχωρίζουν για τη μοναδική, ραφινάτη γεύση τους.

Μαστίχα

 

Τα μεσαιωνικά χωριά στα νότια της νήσου της Χίου, με τους στελνούς δρόμους, τις καμάρες και τα σπίτια κολλημένα το ένα δίπλα στο άλλο, διακοσμημένα με “ξυστά”, είναι μοναδικά στην Ελλάδα.

 

Μοναδικό και το δάκρυ του μαστιχόδεντρου που ευδοκιμεί στο νησί αυτό, αποκλειστικά. Γευθείτε το λικέρ Μαστίχα, ξεχωριστό και απολαυστικό στις αισθήσεις όσο μια περιήγηση στα μαγευτικά τοπία που το χαρακτηρίζουν. Περιέχει πραγματικό δάκρυ μαστίχας.

Ούζο

 

Πρωτοαπόσταξη τη δεκαετία του 1940, επιβάλλεται να “ησυχάζει” 2 με 3 μήνες μετά την παρασκευή του, ώστε να αποκτά την απαλή, γλυκόπιοτη, αυθεντική του γεύση.

Τεντούρα

 

Το παραδοσιακό αχαϊκό ηδύποτο που παράγεται στην Πάτρα πάνω από έναν αιώνα.

 

Συνδυάζει το άρωμα του γαρύφαλλου, της κανέλας και του μοσχοκάρυδου με τη γεύση των εκχυλισμάτων των καρπών της Μαυροδάφνης. Πίνεται τόσο μετά από γεύματα για τις χωνευτικές του ιδιότητες, όσο και το βράδυ, ως σφηνάκι ή σε cocktails.

Τσίπουρο

 

Mε την πείρα ετών που διαθέτουμε, διαλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές της Ηπείρου. Από την διαλογή μέχρι την απόσταξη και την εμφιάλωση, σμίγουν η παράδοση με την τεχνολογία για να σας χαρίσουν το υπέροχο αυτό τσίπουρο.

Επικοινωνία

Αχαϊκής Συμπολιτείας 15 Α, 264 41 Πάτρα – Ελλάδα

 

6947 562 569
ΝΑΣΟΣ ΚΡΙΜΠΑΣ
Υπεύθυνος Πωλήσεων

 

6945 054 389
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΛΟΣ
Διαχειριστής Ιστότοπου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας