Προφίλ

Μάθετε περισσότερα για εμάς και τα προϊόντα μας.

mlogo-01

Mediation

 

Η εταιρεία MEDIATION FOOD+DRINK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 ως εξαγωγική εταιρεία τροφίμων και ποτών. Με την πάροδο των ετών-και με κύριο σκοπό την εξαγωγή προϊόντων που αποτελούν συστατικά της πυραμίδας της Μεσογειακής διατροφής- έθεσε ως στόχο την προβολή της σημασίας της ελληνικής διατροφής σε χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική, προσφέροντας τους αγαθά υψηλής θρεπτικής αξίας αλλά και πλούσιας γεύσης.

 

Επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα της πελοποννησιακής γης-περιοχή της Δυτικής Ελλάδος- έφερε τους πελάτες της σε επαφή με τρόφιμα που αποτελούν τη βάση της ελληνικής διατροφής εδώ και 3.000 χρόνια.

 

Ελαιόλαδο, ελιές, τυριά, αποξηραμένα φρούτα, αυγοτάραχο, μέλι και κρασί, καθώς και πολλές άλλες λιχουδιές   που  θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, είναι απαραίτητα συστατικά της δικής μας διατροφής, αλλά πλέον… και της δικής σας!

Προϊόντα PELOPS

 

«Ότι καλύτερο μας δίνει η πελοποννησιακή γη, θα φέρει και το όνομα του ιδρυτή της»

 

plogo-01

Pelops

 

«Ότι καλύτερο μας δίνει η πελοποννησιακή γη, θα φέρει και το όνομα του ιδρυτή της»

 

Με αυτό το στόχο και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών, η mediation δημιούργησε τη σειρά προϊόντων Pelops, που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους και τη μοναδική τους  γεύση.

Επικοινωνία

Αχαϊκής Συμπολιτείας 15 Α, 264 41 Πάτρα – Ελλάδα

 

6947 562 569
ΝΑΣΟΣ ΚΡΙΜΠΑΣ
Υπεύθυνος Πωλήσεων

 

6945 054 389
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΛΟΣ
Διαχειριστής Ιστότοπου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας